Gratis verzending vanaf €25

Gezicht

Rimpels vullen
Het is niet abnormaal dat je huid haar densiteit verliest en verzakt waardoor er rimpels en plooien tevoorschijn komen. Ook externe factoren zoals zon, stress, tabak of luchtvervuiling hebben een negatieve invloed op je huid en kunnen rimpels veroorzaken.

De oplossing? De microklopbewegingen van de endermologie-behandeling zijn als een fitness voor je huid! Ze activeren bovendien erg grondig je jeugdheidscellen (fibroplasten) waardoor deze collageen, hyaluronzuur en elastine produceren en samenbrengen. Dit zorgt ervoor dat je huid opnieuw volume krijgt en de rimpelbodem ‘verhoogt’. Ook wordt de huid veel soepeler en meer bestand tegen de microspiercontracties die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

 

De teint verhelderen
Heb je de indruk dat je huid haar natuurlijke glans en uitstraling verliest en dat de teint dof en onregelmatig wordt? Misschien heb je dan last van stress of slaapgebrek, gebruik je teveel tabak of sta je bloot aan luchtvervuiling. Hierdoor vertraagt de circulatie in de bloedvaten en de lymfen, en hopen er zich toxines op.

De oplossing? Ook hier zorgt de endermologie-therapie voor een echte fitness van de huid. De stimulatie zorgt ervoor dat de huid in alle zachtheid wordt ontschilferd. Tevens voert ze zuurstof naar de weefsels en dankzij een reactivering van de bloed- en lymfecirculatie krijg je opnieuw een mooie, egale teint.
Daarnaast is het uiteraard wenselijk je bewust te worden van een gezonde levensstijl, met voldoende beweging, ontspanning en gezonde voeding.

 

De huid verstevigen
Doordat de huid haar stevigheid verliest en verzakt, kan het zijn dat ook je gezichtsovaal aan stevigheid en veerkracht moet inboeten en dat de neus- en kinplooien dieper worden en de oogleden verslappen. Je huid wordt geleidelijk aan slapper, wat ook tot een algemene verzakking van je gezicht kan leiden.

De oplossing? Dankzij endermologie reactiveren we diep en op een natuurlijke wijze de productie van vezels die onmisbaar zijn voor ondersteuning (collageen, elastine en hyaluronzuur), voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect.

 

De dubbele kin verkleinen
Je kent ze wel, de dubbele kin, echt esthetisch is het niet en het treft zowel mannen als vrouwen, jong en oud.
De dubbele kin is meestal het gevolg van een toegenomen vetafzetting, al dan niet gepaard gaande met huidverslapping.

De oplossing? Mijn endermologie-behandeling stimuleert de vetcellen om de gevangen vetten doeltreffend af te voeren. De behandelingskop van het toestel maakt het bovendien mogelijk om de contouren van je gezichtsovaal te hertekenen.


X