Gratis verzending vanaf €25

Lichaam

Vetten afbreken
Het samenspel tussen de productie en het afbreken van vetten in jouw lichaam is een natuurlijk proces waarvoor de afslankcellen (adipocyten) verantwoordelijk voor zijn.
Naarmate je ouder wordt, vertragen de activiteiten van deze cellen. Dit heeft o.m. een snellere vetopslag en de compressie van bloed- en lymfevaten tot gevolg.

De oplossing? Met endermologie zorg ik voor een stimulering van je afslankcellen om zo de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren en maak ik tegelijkertijd je huid terug stevig en veerkrachtig.

 

Cellulitis gladstrijken
90% van de vrouwen heeft te maken met cellulitis, het hoeft je dan ook niet te verbazen dat ook jij dit in meerdere of mindere mate zal ervaren. Cellulitis is het gevolg van de opslag van vetten in je afslankcellen (adipocyten) en het vasthouden van water rondom deze cellen.
Naarmate je afslankcellen hierdoor groter worden, trekken de celwanden als het ware langs binnen aan je huidoppervlak waardoor dit vervormt. Zo verschijnt cellulitis en zie je de bekende sinaasappelhuid opduiken. Ondertussen wordt ook de bloedsomloop belemmerd en stapelen er zich toxines op.

De oplossing? Met mijn endermologie-behandeling maak ik je huid en vetweefsel soepel. Ook maakt de stimulatie de vetten vrij en zorgt ze voor een activering van de bloed- en lymfecirculatie. De behandeling activeert en verbetert bovendien de natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt de huid waardoor deze haar veerkracht en gladdere vorm terugkrijgt.

 

De huid verstevigen
Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd, … je kent ze wel, natuurlijke redenen die tot gevolg hebben dat je huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid verliest. Sommige zones op je lichaam zijn hiervoor bovendien nog gevoeliger, zoals bijv. de binnenkant van de dijen, de armen en de buik.

De oplossing? Endermologie biedt een passend en logisch antwoord op deze verschijnselen. De behandeling doet je jeugdigheidscellen (fibroplasten) als het ware ontwaken waardoor deze opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine kunnen samenbrengen om je huid op een natuurlijke manier langs binnenuit te verstevigen.

 

Lichtere benen
Jij ervaart het misschien ook wel eens: zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten. Het heeft wellicht te maken met langdurig rechtstaan of zitten, voeding die te rijk aan zout is, of te strakke kleding of hitte. Ze verstoren de goede werking van de bloedsomloop. De slechte bloed- of lymfecirculatie leidt tot een opslag van toxines in je lichaam.

De oplossing? Endermologie kan de noodzakelijke functies in je organisme opnieuw activeren, de bloed- en lymfecirculatie stimuleren en ook de symptomen van waterretentie verlichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *X