Gratis verzending vanaf €25

RainPharma

RainPharma, opgericht in 2006, met een eerste lancering van de producten in 2010, staat voor puur natuur, eerlijk en no-nonsense! Puur belgische producten die u een stralende huid geven en een heerlijk goed gevoel door hun weldadige geuren. Een ingenieus huidverzorgingssysteem en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam volgde snel. Tot op de dag van vandaag komt RainPharma regelmatig met nieuwe producten, fantastisch! Instituut Vicky Winters verkoopt deze producten met veel passie en hoopt oprecht dat je evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan!

“I regret taking such good care of my skin”
– said no one ever

MADE IN BELGIUM, CRAFTED WITH PASSION, OFFERED WITH LOVE

RainPharma is made in Belgium. Zowel de productie als ontwikkeling van de producten gebeurt in België door een multidiscipliniar team van topexperten. Hocus pocus-ingrediënten of overdreven claims zijn niets voor ons en we houden onze producten graag betaalbaar zonder aan kwaliteit of efficiëntie in te boeten. Wijt het aan onze Belgische nuchterheid.

Het is niet moeilijk om van België te houden. Ja, natuurlijk, van het België dat in reisgidsen staat, dat van de frieten, de smurfen, Eddy Merckx en Magritte. Maar ook van het België dat schuilgaat achter haar iconen. Een land dat, zoals een slimme ingenieur of een eigenwijze uitvinder, rustig verder werkt. Sober maar solide, zonder nodeloos getier maar niet kleurloos of saai. Zwitserland met een zuiderse wind vanuit Parijs. David tussen de Goliaths. Klein maar lenig, weinig maar enkel het beste. Knuffelbaar maar nooit naïef. Welkom in België. Santé. Gezondheid.

PRODUCTEN VAN KOP TOT TEEN, VOOR HAAR EN HEM

VOOR EEN HUID IN BALANS

Met geavanceerde formules die voor bijna 100% natuurlijk zijn, gaan we met ons huidverzorgingsgamma terug naar de essentie van wat de huid nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien. Van overdreven claims houden we niet. We laten onze producten liever zelf bewijzen wat ze waard zijn.
Volg ons huidverzorgingsprogramma van A tot F en ontdek onze producten met de mythische krachten van broccoli. Onze cabinebehandelingen boosten de effecten van het verzorgingsprogramma.
Laat je huid dus af en toe ook eens professioneel onder handen nemen door Instituut Vicky Winters.

GENIETEN IN DE BADKAMER

Elk badkamermoment wordt een puur, natuurlijk verwenmoment met onze aromatherapeutische bodylijn.
We hebben zacht schuimende douchescrubs op basis van zuiverende klei, doucheoliën die op de huid in een melk veranderen, stimulerende scrubs, smeuïge hand- en voetencrèmes, lichte bodylotions, voedende massageoliën,…
Aan elk product voegden we een magische mix van essentiële oliën toe.
Kleurstoffen, sulfaten, minerale oliën, siliconen en synthetische parfums staan op onze zwarte lijst (en niet in de ingrediëntenlijst).VOOR EEN NATUURLIJKE GEUR IN HUIS

De vorige generatie spoot maar al te graag van die zwaar geparfumeerde geuren als er bezoek op komst was. Tegenwoordig houden we meer van natuurlijke aroma’s in onze huiskamer, keuken en slaapkamer. De juiste geuren helpen ons ontspannen, opvrolijken, geven ons energie of zijn helden in het verslaan van onaangename geurtjes.
Water, enkele druppels essentiële olie en een aroma diffuser met ultrasone golven zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor een natuurlijke en gezonde geur in huis.

EEN GESCHENK VOOR IEDERE GELEGENHEID

Zoek je nog een origineel geschenk voor mama of papa? Voor je beste vriendin/vriend? Wil je je partner verrassen bij de volgende verjaardag? Bij Instituut Vicky Winters vind je altijd een origineel geschenk dat zeker geapprecieerd zal worden.
We hebben geschenken voor handen & voeten, bad & douche, massage, gelaatsverzorging en zoveel meer. Ontdek ze snel in de webshop

ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken.
De orthomoleculaire RainPharma voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen.
Start alvast met de Daily Boost en de Mighty Night, vitamines en mineralen ten top, natuurlijke, bouwstenen die essentieel zijn voor je huid, haren en nagels.


X