Behandelingen

Rainpharma dieet

Heb je nood aan een gezondere levensstijl? Wil je graag afslanken of ben je een emotionele eter? Kom eens langs voor een intakegesprek. Ik licht de werking van dit proteïnedieet graag persoonlijk toe. We bepalen ook samen jouw noden en stellen realistische doelen.

Dit RainPharma dieet is ook voor veganisten en vegetariërs geschikt. Heb je last van bepaalde allergieën? Geen nood! Wij werken met gezonde, natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Hierdoor kan het ook als detoxbehandeling of zelfs bij huidverbetering gebruikt worden. Zo wordt ook de huid gezond van binnenuit.

Je kan rekenen op een goede begeleiding. Ik ben makkelijk bereikbaar voor al je vragen en extra advies of lekkere recepten.

Het RainPharma dieet
Endermologie

Endermologie

Ik heb heel bewust en vanuit een overtuiging voor endermologie als lichaamsbehandeling gekozen. Hierbij wordt de huid zachtjes gestimuleerd om de slapende cellen opnieuw te activeren. Rimpels, kraaienpootjes, vocht onder de ogen, huidverslapping of cellulitis en zware benen kunnen op deze manier aangepakt worden en dit zonder een chirurgische ingreep.

Endermologie strijd voor natuurlijke schoonheid en is een natuurlijke, gezonde en duurzame behandeling die dus erg goed bij mijn filosofie past. Het LPG-toestel zorgt voor een aangename en doeltreffende aanpak van lichaam en gelaat. Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Gezichtsbehandeling

Alvorens ik start met een gezichtsbehandeling, wordt er een grondige analyse gedaan van je eetgewoontes, hoeveel water je drinkt, of je medicijnen neemt enz. Aan de hand van die informatie en de noden van je huid, werk ik een gepaste behandeling uit. Ik werk op maat van mijn klanten en niet met kant-en-klare producten uit een potje. Met essentiële oliën werken we tevens op het gevoel. Je wordt weer helemaal zen.

Ook het epileren van de wenkbrauwen en ontharing van de bovenlip zijn inbegrepen. Een uitgebreidere behandeling is uiteraard mogelijk. Prijs op aanvraag.

Verkwikkende gezichtsbehandeling
Energetische behandeling

Energetische behandeling

Een energetische behandeling gebeurt enkel op aanvraag en is op bepaalde data te reserveren. Zo kan je de juiste balans vinden aan de binnenkant om vervolgens te stralen aan de buitenkant.

Permanente ontharing

Bij Instituut Vicky Winters kan je terecht voor permanente ontharing. Dit gebeurt in samenwerking met deskundige artsen en verpleging. Definitieve laserontharing is de meest effectieve en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt er een warmtepuls door de haarwortel getransporteerd waardoor deze permanent wordt vernietigd. Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de zone en je huidtype.

Permanente ontharing

Contacteer me

BEAUTY BEGINS THE MOMENT
YOU DECIDE TO BE YOURSELF