Home / Gelaatsbehandelingen

 

Vicky Winters natuurlijk mooi

Gelaatsbehandelingen

Bij mij geen keuze uit tientallen gezichtsbehandelingen. Wat Instituut Vicky Winters zo bijzonder maakt, is dat ik voor aanvang van de gezichtsbehandeling een korte analyse maak van uw levensstijl en behoeften. Dit terwijl u een deugdzaam voetenbad neemt. Onze gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Elke gezichtsbehandeling zal anders zijn. Daarom spreek ik liever over huidverbeteringsbehandeling.

Vervolgens stel ik op basis van de door u verstrekte informatie een passende behandeling samen die is afgestemd op de noden van uw huid. De massageolie en het huidmasker worden à la minute en op maat gemaakt, met huidvriendelijke en natuurlijke essentiële oliën.
Het zen-moment krijgt u er dus gratis bij.

U verdient een beetje verwennerij. Met alle ingrediënten die we in de behandelcabine gebruiken, kunnen we 100 verschillende massageoliën en maskers maken. Geen keuzestress dus, samen kiezen we wat voor u de beste optie is.

Wist u dat bij elke gezichtsbehandeling het epileren van de wenkbrauwen, het ontharen van de bovenlip, een deugddoende massage van nek, schouders en gelaat in de prijs inbegrepen is?

N

Youth health

Voor de puberhuiden tot en met 21 jaar. Omvat het reinigen van de huid, een milde scrub, eventueel epilatie en specifiek masker.

€65,- (t/m 18jaar)

 
N

Essential treatment

(U kan kiezen uit 4 maskers voor thuisgebruik). Deze behandeling omvat het reinigen van de huid, een milde scrub, eventueel epilatie, massage en masker.

€80,-

 

 

 
N

Enchanting treatment

Omvat het reinigen van de huid, een scrub of milde polish, eventueel epilatie, massageolie en een masker op maat.

€95,-

 
N

Royal treatment

U geniet bovenop de gelaatsbehandeling van een endermolift naar keuze van 15 minuten.

€105,-

 

Vicky Winters natuurlijk mooi

Huidverbetering

 

Heeft u diverse behandelingen geprobeerd en blijft u met huidproblemen zitten? Voelt u zich hierdoor onzeker? Dan informeer ik u graag over onze huidkuren. Want uw huid is immers uw visitekaartje… Een acnéhuid of ernstige huidproblemen lost u natuurlijk niet op met een enkele behandeling. Er is meer nodig.

Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden zoek ik mee naar de oorzaak en de juiste oplossing. Ik start steeds met een diepgaand intakegesprek waarbij we onder meer eventuele vitamine- of mineraaltekorten, uw voedingspatroon en de producten die u gebruikt onder de loep nemen. Samen gaan we op zoek naar wat uw huid écht nodig heeft.

Door uw huid met regelmaat te behandelen, kan ik snel evalueren en eventueel de behandeling aanpassen. Afhankelijk van uw noden en de ernst van de problemen behandel ik 1x per week of 1x per twee weken. Het gaat dus om een kuur van 4 of 8 behandelingen van telkens 1,5 uur. Naast de huidverzorging kan u ook rekenen op mijn advies en de juiste producten van RainPharma om thuis zelf aan de slag te gaan. Samen gaan we voor een optimaal resultaat!

N

Huidkuur van 4 behandelingen

€290,-

 
N

Huidkuur van 8 behandelingen

€580,-