gelaatsbehandeling

Ik maak een korte analyse van uw levensstijl alvorens ik een gelaatsbehandeling start

Gelaatsbehandelingen

Bij mij geen keuze uit tientallen behandelingen. Wat Institituut Vicky Winters zo speciaal maakt, is dat ik een korte analyse maak van uw levensstijl en behoeften alvorens de gelaatsbehandeling start. Dit terwijl u een deugddoend voetbad neemt. Onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en relaxatie. Iedere gezichtsbehandeling zal dan ook anders zijn. Daarom spreek ik ook liever over huidverbeteringsbehandeling.

Vervolgens maak ik, aan de hand van die informatie en van de noden van uw huid, een gepaste behandeling. Iedere behandeling is dus uniek aangezien de massageolie en huidmasker à la minute en op maat gemaakt worden. Ook worden er huidvriendelijke en natuurlijke essentiële oliën gebruikt, hiermee werken we tevens in op het gevoel. Het zen-moment krijgt u er dus gratis bij.

Met al de ingrediënten die we in de behandelcabine gebruiken, kunnen we tot wel 100 verschillende massageoliën en huidverbeterende maskers maken. Geen keuzestress dus, samen kiezen we wat voor u de beste optie is.

Wist u dat bij elke gezichtsbehandeling het epileren van de wenkbrauwen, het ontharen van de bovenlip, een deugddoende massage van nek, schouders en gelaat in de prijs inbegrepen is?

  • Vicky
  • Vicky
  • Vicky
  • Vicky
  • Vicky
  • Vicky

Youth health
Voor de puberhuiden tot en met 21 jaar. Omvat het reinigen van de huid, een milde scrub, eventueel epilatie en specifiek masker.

€55

Essential treatment
(U kan kiezen uit 4 maskers voor thuisgebruik). Deze behandeling omvat het reinigen van de huid, een milde scrub, eventueel epilatie, massage en masker.

€70

Enchanting treatment
Omvat het reinigen van de huid, een scrub of milde polish, eventueel epilatie, massageolie en een masker op maat.

€85

Royal treatment
U geniet bovenop de gelaatsbehandeling van een endermolift naar keuze van 15 minuten.

€95

Huidverbetering

Heeft u diverse behandelingen geprobeerd en blijft u met huidproblemen zitten? Voelt u zich hierdoor onzeker? Dan informeer ik u graag over onze huidkuren. Want uw huid is immers uw visitekaartje… Een acnéhuid of ernstige huidproblemen lost u natuurlijk niet op met een enkele behandeling. Er is meer nodig.

Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden zoek ik mee naar de oorzaak en de juiste oplossing. Ik start steeds met een diepgaand intakegesprek waarbij we onder meer eventuele vitamine- of mineraaltekorten, uw voedingspatroon en de producten die u gebruikt onder de loep nemen. Samen gaan we op zoek naar wat uw huid écht nodig heeft.

Door uw huid met regelmaat te behandelen, kan ik snel evalueren en eventueel de behandeling aanpassen. Afhankelijk van uw noden en de ernst van de problemen behandel ik 1x per week of 1x per twee weken. Het gaat dus om een kuur van 4 of 8 behandelingen van telkens 1,5 uur. Naast de huidverzorging kan u ook rekenen op mijn advies en de juiste producten van RainPharma om thuis zelf aan de slag te gaan. Samen gaan we voor een optimaal resultaat!

Huidkuur van 4 behandelingen €290
Huidkuur van 8 behandelingen €580

Huidverbeteringskuur

Contacteer me

EERLIJK ADVIES
OP MAAT