Love the skin you're in

Love
the skin
you're in

Love
the skin
you're in

Vestiging instituut Vicky Winters

Jouw lichaam weer in balans brengen, dat is waar ik mij in specialiseer. Als ervaringsdeskundige in huidverbetering, skincare, afslanking en en make-up laat ik je zien hoe je jezelf de verzorging en toewijding geeft die je verdient. Zodat je weer uitstekend in je eigen vel zit, met een stralende huid, bakken energie en een brede glimlach natuurlijk!

Dat evenwicht bereiken doen we in de eerste plaats met een hernieuwende, deugddoende detox. We gaan samen aan de slag met de lijn van het plantaardige RainPharma, een 100% Belgisch merk dat gezondheid op een holistische manier benadert, en bekijken welke producten zich precies lenen tot jouw persoonlijke gezondheidsconditie en doelen. Van voedingssupplementen tot de meest smakelijke shakes, bij ons vind je alles om je lichaam te zuiveren van afvalstoffen en op een haalbare manier gewicht te verliezen, inclusief professionele begeleiding. Zo creëer je, in combinatie met gezonde voeding, een nieuwe start voor je welzijn!

Ik heb uitgebreide kennis over voedingssupplementen en vegetarische proteïneshakes
Ik ben gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen van RainPharma

Net zoals wij ervan overtuigd zijn dat elk lichaam mooi is op zijn eigen manier, is elk lichaam gebaat bij een goede verzorging. En ook hier blinkt Rainpharma uit: de weldadige huidverzorgingsproducten, die vrij zijn van aggressieve bewaarmiddelen en chemicaliën, vormen de perfecte toevoeging aan een harmonieuze levensstijl. Van dag- en nachtverzorging tot treatments, en van lichaam- en gezichtsverzorging tot producten voor de handen, voeten en lippen: de helende eigenschappen van de natuur keren overal terug, en zijn telkens aangepast aan specifieke huidtypes. Zodat zij met een normale, maar ook met een droge, vette of zelfs probleemhuid bij ons terecht kunnen.

Een glanzende huid is één ding. Je mooiste kantjes in de verf zetten is een tweede, en dat doe je moeiteloos met onze make-up van Cent pur Cent. Het merk kiest resoluut voor een pure samenstelling uit mineralen, en vormt dan ook de perfecte aanvulling op ons natuurlijke detox- en verzorgingsgamma. Of je nu je ogen, je lippen, je wenkbrauwen of simpelweg je blozende huid in de kijker wilt zetten: wij hebben de juiste schmink ervoor. Én de materialen om deze feilloos aan te brengen, want ook de brushes, primers en accessoires van het merk vind je in onze shop.

Ik heb uitgebreide kennis over voedingssupplementen en vegetarische proteïneshakes
Vestiging instituut Vicky Winters

Alle merken in de shop worden zorgvuldig en persoonlijk door mij geselecteerd, en met een bewuste reden. Als skinexperte streef ik er namelijk naar zoveel mogelijk producten aan te bieden die ‘vegan’, ‘parabeenvrij’, ‘hypoallergeen’ of ‘cruelty free’ zijn. Verzorging die écht werkt, zonder daarom zijn tol van je huid of lichaam te eisen. Ook het assortiment van Skin by Dings, Marc Inbane en Loveli kun je dus bij ons vinden, net zoals de I.am.Klean collectie, Abel parfum en Julie’s LifeStyle. Ideaal om jezelf lekker in de watten te leggen, of iemand een prachtig cadeautje te doen bijvoorbeeld!

Ben je op zoek naar natuurlijke detox-, huidverzorgings- of make-upproducten die goed zijn voor je lichaam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom dus gerust een keertje langs voor een vrijblijvende afspraak: wij geven je graag persoonlijk advies op maat over de geschikte verzorging voor jou(w problemen)!

Ik heb uitgebreide kennis over voedingssupplementen en vegetarische proteïneshakes

Contacteer me

BRENG JE LICHAAM
WEER IN BALANS