Home / LPG endermologie®

Vicky Winters natuurlijk mooi

LPG endermologie®

Mijn missie? Mijn klanten zich goed laten voelen over zichzelf. Dat mag u letterlijk nemen. Ik heb bewust gekozen voor LPG endermologie® als lichaamsbehandeling.

LPG endermologie® is meer dan een techniek, het is een filosofie. Het is mijn missie om u een lichaam te geven dat goed voelt en er mooi uitziet. Dit houdt in dat plaatselijk vet wordt aangepakt zonder operatie, of cellulitis en zware benen door zachte stimulatie van de huid. Elke behandeling wordt nauwkeurig aangepast aan de identiteit van uw huid

Vicky Winters natuurlijk mooi

Lichaam

Vetten afbreken
Het afbreken van vetten is een natuurlijk proces in ons lichaam, maar naarmate u ouder wordt, vertraagt dit proces. Dit heeft onder meer een snellere vetoplsag en de compressie van bloed-en lymfevaten tot gevolg. De oplossing? Met LPG endermologie® zorg ik voor de stimulering van deze afslankcellen om zo de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren en maak ik tegelijkertijd uw huid weer stevig en veerkrachtig.

Cellulitis gladstrijken
90% van de vrouwen heeft te maken met cellulitis. Dit is het gevolg van de opslag van vetten in uw afslankcellen en het vasthouden van water rondom. Doordat de cellen groter worden, trekken de celwanden als het ware aan uw huidoppervlak, waardoor dit vervormt. Zo ziet u de bekende sinaasappelhuid verschijnen. Ondertussen wordt ook de bloedsomloop belemmerd en stapelen de toxines zich op. Dankzij de LPG endermologie® behandeling van Instituut Vicky Winters wordt uw huid en vetweefsel weer soepel. We stimuleren de bloed- en lymfecirculatie opnieuw en verbeteren de natuurlijke afvoer van vetten, waardoor de huid zijn gladdere vorm terugkrijgt.

Huidversteviging
Schommelingen van uw gewicht, zwangerschap, ouder worden… allerlei zaken die ervoor zorgen dat onze huid haar veerkracht en soepelheid verliest. Sommige lichaamszones zijn hier gevoeliger voor, zoals bv. de binnenkant van de dijen, de armen en de buik. LPG endermologie® biedt een passend antwoord! De behandeling doet uw jeugdigheidscellen weer ontwaken waardoor deze opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine kunnen samenbrengen. Uw huid zal op een natuurlijke wijze langs binnen weer verstevigd worden.

Lichtere benen
Iedereen ervaart het wel eens, zware of pijnlijke benen en pijnlijke kuiten of voeten. Wellicht heeft dit te maken met langdurig rechtstaan of zitten, zoutrijke voeding of te strakke kledij of hitte. Dit alles verstoort de goede werking van de bloedsomloop en leidt tot opslag van afvalstoffen in uw lichaam. LPG endermologie® kan deze noodzakelijke functies opnieuw activeren en uw klachten verlichten.

 

Vicky Winters natuurlijk mooi

Gezicht

 

Rimpels vullen
Het is niet ongewoon dat uw huid wat verzakt en er rimpels gevormd worden. Ook externe factoren als zon, stress, tabak- of luchtvervuiling hebben een negatieve invloed op uw huid. De micro-klopbewegingen van de endermologiebehandeling zijn als fitness voor de huid. Ze activeren de cellen waardoor deze opnieuw collageen, hyaluronzuur en elastine kunnen samenbrengen. Uw huid zal op een natuurlijke wijze langs binnen weer verstevigd en soepel worden.

De teint verhelderen
Heeft u de indruk dat uw huid haar natuurlijke glans en uitstraling verliest en de teint dof en onregelmatig wordt? Misschien heeft u ook last van stress of slaapgebrek? Rookt u veel? Hierdoor vertraagt de circulatie in de bloedvaten en de lymfen en hopen toxines zich op. LPG endermologie® zal de huid zacht “ontschilferen” en zuurstof naar de weefsels voeren, waardoor u weer een mooie, egale teint krijgt. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en gezonde voeding is uiteraard aangewezen.

Huidversteviging
Doordat de huid haar stevigheid verliest en wat verzakt, kan het zijn dat de neus- en kinplooien wat dieper worden en de oogleden verslappen. Uw huid wordt geleidelijk aan slapper, wat ook tot algemene verzakking van het gezicht kan leiden. Dankzij endermologie reactiveren we op natuurlijke wijze de productie van onmisbare vezels die de huid ondersteunen bij het aanmaken van o.a. collageen en elastine. U ziet onmiddellijk een liftend effect.

Dubbele kin verkleinen
Helaas treft de gekende “dubbele kin” zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Dit is meestal het gevolg van toegenomen vetafzetting, al dan niet gepaard met huidverslapping. Met een endermologiebehandeling stimuleer ik de afvoering van vetten en kan uw gezicht als het ware hertekend worden dankzij de speciale behandelingskop van het toestel.

N

LPG endermologie®

Heeft u nog vragen? Kom eens langs voor een vrijblijvende figuuranalyse of proefbehandeling. Hiervoor betaalt u slechts €35, maar dit wordt in mindering gebracht als u een kuur opstart (de prijs van een kuur is afhankelijk van de duur en uw noden).
Bye bye cellulite!