Make-up

Wij geven u persoonlijk advies over onze huidvriendelijke make-up

Make-up is not a tool to make an ugly thing beautiful, it’s meant to magnify the beauty that already exists.

Bent u op zoek naar make-up die perfect bij u past en rekening houdt met uw huid? Breng een bezoekje aan The Shop. Graag geef ik u persoonlijk advies over onze huidvriendelijke make-up.
Weet u niet goed hoe u make-up moet aanbrengen? Ik leg het u graag uit of u kan zich inschrijven voor één van onze workshops.

Binnenkort een speciale gelegenheid, feestje of huwelijk? Hiervoor kan u onze diensten eveneens inschakelen. Ik geef u graag die mooie, natuurlijke look voor dit speciaal moment.

Een natuurlijke look

Onze huismerken zijn Cent pur Cent en Nee make-up. De producten van Cent pur cent bevatten alleen de hoogste melange van mineralen. Nee make-up is anders, werkt graag met waterproofelementen en wordt veel in de artiestenwereld gebruikt. Beide merken bevatten geen geurstoffen, geen minerale olie, alcohol of parfum. Heel bewust koos ik voor vegan, parabenenvrij, hypoallergeen en cruelty free (niet getest op dieren).

Natuurlijke make-up voor een natuurlijke look
Permanente make-up

Permanente make-up

Yasmien is al meer dan 20 jaar bezig in de schoonheidsbranche en heeft 16 jaar een eigen instituut uitgebaat. Sinds 2016 richt ze zich enkel op de cosmetische en medische micropigmentatie. Cosmetische micropigmentatie is beter gekend als “semi-permanente make-up”, waarin ze ondertussen ook al meer dan 18 jaar ervaring heeft. Wenkbrauwen, ogen en lippen geeft ze een nieuwe dimensie.

Medische micropigmentatie heeft een meer camouflerende functie, zo kunnen littekens gecamoufleerd worden, lipcorrecties en tepelhofpigmentatie toegepast worden. Yasmien volgt jaarlijks master opleidingen in het buitenland om de meest geavanceerde, innovatieve en moderne technieken bij te blijven.

Video tepelhofpigmentatie

Reserveer nu alvast voor
maandag 7 september.

Zelf houdt zij het meest van naturelle make-up en wil dit ook zo overbengen in haar permanente make-up. Het is de bedoeling om uw wenkbrauwen, ogen en lippen beter te doen uitkomen en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te accentueren.

Bridal make-up

Wil u van ’s morgens tot ’s avonds stralen op uw trouwdag? Ik help hier graag aan mee. Op een professionele wijze wordt u gemaquilleerd en uiteraard houd ik hierbij rekening met de gezondheid van uw huid én uw eigenheid. Omwille van dat laatste organiseren we eerst een proefsessie waarin de make-up en uw wensen uitgebreid besproken en getest worden.

Ook de getuigen, bruidsmeisjes, mama, schoonmama, schoonzus of zus kunnen bij Instituut Vicky Winters terecht voor prachtige make-up. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bridal make-up om te stralen op uw trouwdag
  • Faro&Silke 005
  • Faro&Silke 023
  • ViRa0158

Contacteer me

BE YOUR OWN KIND
OF BEAUTIFUL