Over mij

Home / Over mij

Vicky

Winters

Vicky Winters

"Haal het beste uit jezelf"

Ik ben Vicky Winters (1977), getrouwd en mama van 3 kinderen. Schoonheid en gezondheid in al zijn vormen, make-up, met mensen en hun verhalen bezig zijn… het zijn slechts enkele van mijn passies. Een eigen instituut waar de gezondheid van het lichaam en de huid centraal staat, was dan ook al jarenlang de ultieme droom.

Mensen helpen geeft me veel voldoening. Vandaar dat ik destijds koos voor een opleiding tot verpleegkundige en vervolgens assistent in de Psychologie. Omdat dit werk emotioneel wat te zwaar bleek, wilde ik een andere richting inslaan.

Na enige tijd in de interimsector gewerkt te hebben, waar het menselijk contact me ook heel erg aansprak, maar niet het “bureauzitten”… zette ik in 2015 mijn eerste stappen in schoonheidsverzorging en afslankbegeleiding. Een werkelijk actieplan naar een betere huid werd geboren.

Met Instituut Vicky Winters wil ik op een natuurlijke manier het beste in mensen naar boven halen. Zo zal ik mijn klanten steeds een luisterend oor bieden, eerlijk adviseren en inspireren. Mezelf blijven verdiepen in mijn vakgebied draag ik hoog in het vaandel, zo blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en ontwikkelingen in de sector.

De voortdurende, gespecialiseerde opleidingen van RainPharma, de specifieke opleidingen LPG endermologie®, de tweejarige opleiding als Epigenetisch huidtherapeute en de Xpert opleiding voedingssupplementen rondde ik met succes af. Mijn vlotte babbel en kennis kan ik kwijt via de diepgaande en supergezellige workshops. Samen halen we de beste versie uit jezelf.

 

Lieve groetjes