pedicure

Zowel esthetische als medische pedicure

Bij ons kan u terecht voor verschillende verzorgende pedicures:

Esthetische pedicure

We maken uw nagelomgeving proper, uw nagels worden geknipt en gevijld, en eventueel gelakt. Daarvoor kan u zelf een nagellak van thuis meebrengen, of u kan kiezen tussen onze gewone lak en gelnagellak in diverse kleuren van het merk Pro Nail. Bevalt één van onze gewone nagellakjes u en wilt u deze kopen om thuis zelf te gebruiken? Dan kan u deze gewoon bij ons bestellen. (Onze gellak is helaas niet verkrijgbaar.)

Medische pedicure

We maken uw nagelomgeving proper en uw nagels worden geknipt en gevijld, waarna we eelt of likdoorns verwijderen, etc. Voor gezonde en verzorgde voetjes.

Pedicure voor kids

Ook voor de kleinsten onder ons zijn verzorgde nageltjes geen overbodige luxe. Wij passen ingegroeide nageltjes aan en verwijderen eelt of likdoorns, waarbij we steeds een lekkere basisvoetverzorging geven. Lakken mogelijk indien gewenst, voor zij die nu al graag met de nagellak van de mama spelen!

Deelbehandeling

Hebt u regelmatig last van ingegroeide nagels, likdoorn op uw tenen of eelt op uw hielen, maar ziet uw pedicure er nog steeds feilloos uit? Geen zorgen, met één van onze deelbehandelingen werken we uw voeten bij, maar laten we uw nagels ongemoeid. Bij ons kan u terecht voor exact die voetverzorging die u nodig hebt.

Let wel: in geval van een wonde of ongezonde nagels kiezen wij er als specialisten bewust voor uw nagels niet te lakken.

Pedicure voor kids

Contacteer me

EERLIJK ADVIES
OP MAAT